top of page
TOT-EL-QUE-PODEM-FER-PER-TU-linia-V.png
shutterstock_662509717.jpg
Per la dona

Preparació per la gestació

Acompanyament a l'embaràs

Reeducació postpart

Tractament del sol pelvià

Mother%20and%20Baby_edited.jpg
Per infants i nadons

Revisió del recent nascut

Dificultats amb la lactància

Dolències de creixement

Problemes posturals

IMG_0235.jpg
Per l'adult

Mals d'esquena i d'articulacions

Digestions pesades, inflor o reflux

Migranyes i mals de cap

Tensions, estrès i nerviosisme

Resolem-els-teus-dubtes.png
 • Després d’una sessió puc trobar-me malament?
  Després de qualsevol dels tractaments a Origen, pot passar que certes persones notin dolor, molèsties o cansament durant dos o tres dies. Durant la sessió, estem donant mobilitat a una estructura amb tensió desde fa molt de temps que pot haver acumulat toxines. En aquests casos, no és necessari prendre cap medicament però sí que aconsellem hidratar-se amb aigua o tisanes.
 • Quant dura una sessió?
  En general les sessions no solen durar més d’una hora, tenint en compte l’entrevista inicial, l’exploració i el tractament posterior. En nens i bebès les sessions són més curtes ja que les tècniques són molt més reactives.
 • Hi ha alguna contraindicació?
  No hi ha cap contraindicació per cap dels tractaments que oferim fora de les de sentit comú: no vinguis si estàs malalt o tens febre, si tens una ferida oberta, etc. De totes formes, sempre estem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte que tinguis abans de la sessió.
 • Cada quan haig de venir?
  Això dependrà molt del que et passi, de l’estat en el que et trobes, i de com reacciona el teu cos al tractament. De manera general, les primeres visites són més properes (cada una o dues setmanes), i ho anem allargant a mesura que millores.
 • Em fan por les agulles, com puc fer acupuntura?"
  Respectem i entenem la teva por, mai punxarem sense previ avis. Mai utilitzarem una tècnica sense el teu consentiment. A banda d’això, utilitzem agulles molt fines que gairebé no notem la punxada però si fos necessari, sempre podem fer tècniques alternatives com la digitopuntura.
 • Puc venir a visitar-me si estic embarassada?
  I tant! L’embaràs no és una contraindicació per les sessions d’osteopatia, fisioteràpia i acupuntura, tot el contrari. Podem fer un acompanyament durant tot el procés i preparem el cos pels canvis que es van succeint a cada etapa perquè el moment del naixement sigui el millor possible.
 • A partir de quina edat puc portar el meu bebè?
  En el cas de la fisioteràpia respiratòria podem intervenir des de la primera setmana de vida del nadó. En canvi, per a fer una valoració general, haurem d’esperar un temps d’adaptació post naixement d’entre tres a quatre setmanes.
 • He de dur roba d’esport?
  No fa falta dur cap muda en particular. Durant la sessió, tant l’exploració com el tractament, estaràs en roba interior. Si vols pots dur una tovallola o una manta per tapar-te si ets molt fredolic/a.
 • Después de una sesión, ¿puedo sentirme peor?"
  Después de cualquiera de los tratamientos que realizamos en Origen puede pasar que ciertas personas se noten doloridas o con un cansancio inhabitual durante dos o tres días. Esto se debe a que durante la sesión estamos dando movilidad a una estructura con tensión desde hace mucho tiempo y que puede haber acumulado toxinas. En estos casos, no es necesario tomar ninguna medicación pero sí que debemos hidratarnos con agua o infusiones.
 • ¿Cuánto dura una sesión?
  En general las sesiones no suelen durar más de una hora, teniendo en cuenta la entrevista inicial, exploración y el tratamiento posterior. En niños y bebés las sesiones son más cortas ya que las técnicas son más eficaces.
 • ¿Existe alguna contraindicación?
  No hay ninguna contraindicación para ninguno de los tratamientos que ofrecemos fuera de las de sentido común: no vengas si estás enfermo o tienes fiebre, si tienes una herida abierta, etc. De todas formas, siempre estamos a tu disposición para resolver cualquier duda que tengas antes de la sesión.
 • ¿Con qué frecuencia tengo que venir?
  Esto dependerá mucho de lo que te pase, del estado en el que te encuentres, y de cómo reacciona tu cuerpo al tratamiento. De manera general, las primeras visitas son más cercanas (cada una o dos semanas), y lo vamos alargando a medida que mejoras.
 • Tengo miedo a las agujas, ¿cómo puedo hacer acupuntura?"
  Respetamos y entendemos tu miedo, nunca utilizaremos una técnica sin tu consentimiento. Dicho esto, utilizamos agujas muy finas que casi no notamos el pinchazo pero si fuera necesario, siempre podemos hacer técnicas alternativas como la digitopuntura.
 • ¿Puedo venir a visitarme si estoy embarazada?
  ¡Por supuesto! El embarazo no es una contraindicación para las sesiones de osteopatía, fisioterapia o acupuntura, todo lo contrario. Podemos hacer un acompañamiento durante todo el proceso. Preparamos el cuerpo a medida que van apareciendo los cambios en cada etapa para que el momento del nacimiento sea el mejor posible.
 • ¿A partir de qué edad puedo traer a mi hijo?
  En el caso de la fisioterapia respiratoria podemos intervenir desde la primera semana de vida del bebé. En cambio, para hacer una valoración general, tendremos que esperar un tiempo de adaptación post nacimiento de entre tres a cuatro semanas.
 • ¿Tengo que traer ropa de deporte?
  No hace falta llevar ninguna muda en particular. Durante la sesión, tanto en la exploración como en el tratamiento, estarás en ropa interior. Si quieres puedes llevar una toalla o una manta para taparte si eres muy friolero/a.
FAQS
bottom of page