top of page
QUI-SOM-2.png

Origen és un centre de salut que neix arran de la nostra experiència personal i professional de més de 10 anys, de l’aprenentatge continu, de les ganes de seguir evolucionant, i de la passió per la nostra professió. Ens dediquem a escoltar i ajudar als nostres pacients buscant la millor solució per a cadascú. Trobar la causa de cada dolència és el nostre principi per guiar el tractament.

Aquells mals de cap recurrents, els dolors musculars que no acaben de marxar, el no poder dormir i descansar correctament, o les males digestions normalitzades són alguns dels motius de consulta que tenim diàriament.

El secret per resoldre totes aquestes situacions és arribar a l’Origen. D’aquesta manera enfoquem el tractament de forma personalitzada, escollint les millors teràpies en cada cas, ja siguin tècniques manuals, de medicina tradicional xinesa, complementació nutricional o consells d’hàbits saludables.

Descobreix com et podem ajudar

LA-NOSTRA-FILOSOFIA.png
FRASE-FILOSOFIA-1.png
FRASE-FILOSOFIA-1.1F.png
FRASE-FILOSOFIA-2.png
FRASE-FILOSOFIA-2.2F.png
FRASE-FILOSOFIA-3.png
FRASE-FILOSOFIA-3.3F.png
FRASE-FILOSOFIA-4.png
FRASE-FILOSOFIA-4.4F.png
FRASE-FILOSOFIA-5.png
FRASE-FILOSOFIA-5.5F.png
Gemma-Montero-origen-fisioterapia 2.jpg
GEMMA-MONTERO.png

Sóc la Gemma, fisioterapeuta especialitzada en nens i adults. En acabar la carrera, les ganes de seguir aprenent van fer que marxés a França per descobrir noves tècniques i àmbits de la meva professió. Aquell primer contracte temporal de tres mesos va acabar sent una experiència inoblidable de 10 anys.

Tot treballant al servei de neurocirurgia de l’Hospital Universitari de Dijon, em vaig formar en el Mètode de Cadenes Fisiològiques de Busquet, un mètode de molta reputació a França. En acabar la formació vaig tenir la oportunitat de col·laborar amb un dels professors del Mètode a la seva consulta a Estrasburg. Allà vaig agafar molta més confiança ja que podia comptar amb els seus consells i presenciar les seves sessions. Veure’l treballar també amb nadons em va despertar les ganes de fer l'especialització de pediatria.

La necessitat personal d’apropar-me a casa em va fer deixar Estrasburg per aterrar a Toulouse. La meva sort va ser tornar a trobar una consulta de treball exclusiu amb teràpia manual de Busquet i Medicina Tradicional Xinesa. La meva companya, amb la seva manera de complementar les sessions de fisioteràpia amb acupuntura i tècniques de medicina xinesa, em va convèncer per llençar-me a emprendre els estudis d’aquesta medecina.

En néixer la nostra filla Elna, vam decidir acabar l’enriquidora aventura francesa i tornar a posar els peus a casa, creant amb molta il·lusió aquest nou projecte. A Origen, és on puc treballar com més m’agrada: escoltant i ajudant a les persones a trobar solucions als seus dolors, transmetent tranquil·litat i seleccionant les tècniques adients a cada cas.

ORIOL-GUXENS.png

Sóc l’Oriol Guxens, osteòpata i fisioterapeuta. Vaig tenir la sort de debutar la meva carrera molt jove a la consulta de medicina natural dels meus pares. Allà vaig començar a estar en contacte amb la gent, vaig poder veure infinitat de casos diferents, però per damunt de tot vaig aprendre una lliçó que m’ha acompanyat fins a dia d’avui: el pacient que tenim davant és una persona única, amb les seves particularitats físiques i emocionals, les seves circumstàncies socials, personals i els seus hàbits propis.

Quan descobreixes el cos humà t'adones que no hi ha límit en el coneixement, cada aspecte nou que aprens t’obre noves portes per investigar. He passat els últims anys estudiant, formant-me en diferents tècniques i mètodes terapèutics, treballant amb diferents professionals a Barcelona i a França, i aprenent de tots ells. Com a resultat de tot això, faig sessions d’Osteopatia i Posturologia, i utilitzo la Kinesiologia Holística com a eina per afinar el tractament.

L’Osteopatia m’ha ensenyat a entendre el cos humà com un conjunt de músculs, ossos, nervis, i molts altres teixits, que funcionen com una unitat. Només pots conèixer com funciona una part del cos si tens presents totes les altres. Amb la Posturologia he après, a més a més, la importància que tenen certes estructures del cos en el desenvolupament i el manteniment d’una postura correcta, i com corregir-les quan no hi ha un bon equilibri. I finalment, la Kinesiologia Holística m’ha ajudat a posar ordre a tots aquests coneixements, tenint en compte que moltes vegades l’origen dels problemes no es troba en el camp físic, sinó en el camp emocional, energètic o químic-nutricional.

Oriol-Guxens-origen-fisioterapia.jpg
VOLS-CONEIXER-COM-CUIDAR-TE-DUNA-MANERA-

Tens dolors musculars? Pateixes problemes digestius?

Et sents estressat o tens la sensació de que et falta l'aire? O simplement, vols trobar-te millor?

Omple el formulari, explica’ns què és el que et passa i buscarem el millor tractament per a tu.

cercles trans.png
Fomulari QUISOM
bottom of page