top of page
QUI-SOM-LINIA-V.png

Origen és un centre de salut que neix arran de la nostra experiència personal i professional de més de 15 anys, de l’aprenentatge continu, de les ganes de seguir evolucionant, i de la passió per la nostra professió. Ens dediquem a escoltar i ajudar als nostres pacients buscant la millor solució per a cadascú. Trobar la causa de cada dolència és el nostre principi per guiar el tractament.

Aquells mals de cap recurrents, els dolors musculars que no acaben de marxar, el no poder dormir i descansar correctament, les petites gotes que s’escapen amb un atac de riure, o les males digestions normalitzades són alguns dels motius de consulta que tenim diàriament.

El secret per resoldre totes aquestes situacions és arribar a l’Origen. D’aquesta manera enfoquem el tractament de forma personalitzada, escollint les millors teràpies en cada cas, ja siguin tècniques manuals, de medicina tradicional xinesa, complementació nutricional o consells d’hàbits saludables.

Descobreix com et podem ajudar

Yoga en casa
LA-NOSTRA-FILOSOFIA.png
FRASE-FILOSOFIA-1-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-1F-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-2-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-2F-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-3-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-3F-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-4-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-4F-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-5-TRANS.png
FRASE-FILOSOFIA-5F-TRANS.png
Gemma-Montero-origen-fisioterapia 2.jpg
GEMMA-MONTERO.png

Sóc la Gemma, fisioterapeuta (col·legiada nº8700) especialitzada en dones i infants. En acabar la carrera, les ganes de seguir aprenent van fer que marxés a França per descobrir noves tècniques i àmbits de la meva professió. Aquell primer contracte temporal de tres mesos va acabar sent una experiència inoblidable de 10 anys. Tot treballant al servei de neurocirurgia de l’Hospital Universitari de Dijon, em vaig formar en el Mètode de Cadenes Fisiològiques de Busquet. Vaig tenir la gran oportunitat de col·laborar amb un dels professors del mètode a la seva consulta a Estrasburg durant 3 anys. Veure’l treballar també amb nadons em va despertar les ganes de fer l'especialització de Busquet en pediatria.

La necessitat personal d’apropar-me a casa em va fer deixar Estrasburg per aterrar a Toulouse on vaig emprendre els estudis de Medicina Tradicional Xinesa amb la qual actualment complemento les sessions de fisioteràpia.

En néixer la nostra filla Elna, vam decidir acabar l’enriquidora aventura francesa i tornar a posar els peus a casa, creant amb molta il·lusió aquest nou projecte. I després de ser mare de dues criatures, no vaig tenir cap dubte de la necessitat de dedicar-me a la salut de les dones i la seva sexualitat que, desde sempre, ha estat tant amagada.

Així doncs, amb les ganes de seguir aprenent i impregnar-me dels millors, vaig endinsar-me al món de la dona fent l’apassionant Màster universitari en sòl pelvià de la dona, home i infant.

A Origen, és on puc treballar com més m’agrada: escoltant i ajudant a aquestes dones i els seus nadons a trobar solucions als seus dolors i inquietuds transmetent tranquil·litat i seleccionant les tècniques adients a cada cas.

ORIOL-GUXENS.png

Sóc l’Oriol Guxens, osteòpata i fisioterapeuta (col·legiat nº9071). Vaig tenir la sort de debutar la meva carrera molt jove a la consulta de medicina natural dels meus pares. Allà vaig començar a estar en contacte amb la gent, vaig poder veure infinitat de casos diferents, però per damunt de tot vaig aprendre una lliçó que m’ha acompanyat fins a dia d’avui: el pacient que tenim davant és una persona única, amb les seves particularitats físiques i emocionals, les seves circumstàncies socials, personals i els seus hàbits propis.

Quan descobreixes el cos humà t'adones que no hi ha límit en el coneixement, cada aspecte nou que aprens t’obre noves portes per investigar. He passat els últims anys estudiant, formant-me en diferents tècniques i mètodes terapèutics, treballant amb diferents professionals a Barcelona i a França, i aprenent de tots ells. Com a resultat de tot això, faig sessions d’Osteopatia i Posturologia, i utilitzo la Kinesiologia Holística com a eina per afinar el tractament.

L’Osteopatia m’ha ensenyat a entendre el cos humà com un conjunt de músculs, ossos, nervis, i molts altres teixits, que funcionen com una unitat. Només pots conèixer com funciona una part del cos si tens presents totes les altres. Amb la Posturologia he après, a més a més, la importància que tenen els peus i els ulls en el desenvolupament i el manteniment d’una postura correcta, i com corregir-les quan no hi ha un bon equilibri. I finalment, la Kinesiologia Holística m’ha ajudat a posar ordre a tots aquests coneixements, tenint en compte que moltes vegades l’origen dels problemes no es troba en el camp físic, sinó en el camp emocional, energètic o químic-nutricional.

Oriol-Guxens-origen-fisioterapia.jpg
fons colaboradors.jpg
ALTRES-COLLABORADORS-QUE-TROBARAS-A-ORIGEN.png

A Origen tenim clar que l'osteopatia i la fisioteràpia soles no arriben a tot arreu, per això hem decidit envoltar-nos dels millors professionals de la salut i formar un equip per tal d'ajudar-te i acompanyar-te de la millor manera possible.

Cris Jimenez.jpg

Cristina Jiménez

Infermera, doula, terapeuta hipnopart, professora de ioga

Sóc la Cristina, mare, infermera, doula i acompanyant de processos.

Vaig entrar al món de les cures a través de la infermeria però la meva manera d'entendre el món i les persones, em van fer canviar el rumb i formar-me per acompanyar les persones des d'una visió holística, entenent que tenim 5 cossos i que aquests es relacionen entre sí. Vaig entendre que atenent l'origen del problema generem benestar i salut a la persona. En aquest camí també em vaig formar com a doula (acompanyant a la maternitat) i també vaig  descobrir la ciclicitat femenina i tot el seu poder.

Així que t'acompanyo a recuperar el teu benestar, a retrobar-te amb la teva essència i el teu propòsit per viure en harmonia, lliure de patrons que t'impedeixen SER.

T'acompanyo en la teva maternitat i postpart escoltant les teves necessitats per transitar aquesta etapa des de la sustentació, la seguretat, la informació i connectada a la teva intuïció.

Em pots trobar a Origen mitjançant consultes personalitzades, tallers i classes de ioga per a la dona en totes les seves etapes.

Núria Vendrell 4x3.jpg

Núria Vendrell

Professora de ioga i doula

Sóc la Núria, professora de ioga especialitzada en totes les etapes de la dona des del ioga terapèutic. Un estil de ioga que permet la pràctica accessible a tothom, en especial èmfasi en el ioga prenatal i ioga postpart. 
A més de ser professora de ioga, també soc doula, acompanyo i ofereixo suport emocional i físic a les dones durant l'embaràs, el part i el postpart. 
Aquesta combinació de rols em permet oferir un enfocament integral per ajudar les dones a viure aquestes etapes de la seva vida de manera més conscient i empoderada.

Neus Roca.jpg

Neus Roca

Naturòpata, tècnica superior en Dietètica i Psiconeuroimmunòloga

Sóc na Neus Roca, naturòpata, tècnica superior en dietètica, PsicoNeuroImmunòloga i estudiant de nutrició, entre altres. Vaig arribar a aquesta vessant de la salut i a una vocació professional i de ikigai apostant per un canvi radical professional. El motor el varen combinar una necessitat personal de salut que no va ser atesa, escoltada o sostinguda per la sanitat ni per la societat i una inquietud i curiositat sincera com a definicions de caràcter.

Des del 2015 no he deixat de formar-me i especialitzar-me en transtorns digestius i metabòlics, autoimmunitaris i hormonals. Conscient de la falta de diagnòstic diferencial en medicina i de la invisibilitat de la dona (entesa com un organisme amb una fisiologia i fisiopatologia diferent a la de l’home) a la ciència i investigació mèdica, vaig decidir posar al centre de les visites el context bio-psico-social. Personalment sento que fusionar el coneixement detallat de la fisiologia amb l’acompanyament des de l'autoconeixement i no l’exigència és la millor eina que puc compartir per generar canvis d’estil de vida sostenibles,  respectuosos amb cada persona i duradors.

IMG_4184_edited.jpg

Mònica Ollé

Esteticista i terapeuta floral

Sóc la Mònica, esteticista apasionada per la bellesa i el benestar. Per aquest motiu crec que la bellesa ha d'anar acompanyada de la salut i la sostenibilitat d'una manera holística.
La meva filosofia consisteix en respectar el cos, la pell, el moment físic i emocional acompanyant a que els tractaments o rituals es converteixin en una qüestió de salut i autoestima, mimant i cuidant cada protocol amb cosmètica natural i aparatologia no invasiva i respectuosa.

Ainhoa Navarrete web.jpg

Ainhoa Navarrete

Entrenadora personal, professora de Moviment Natural i Animal Flow

Sóc l’Ainhoa, una apassionada pel moviment natural. Això m’ha portat a l’estudi constant de les necessitats reals de moviment del cos humà.

Sóc entrenadora personal i imparteixo Workshops per tota Espanya. Les meves sessions es basen en els mètodes MovNatTM, AnimalFlowTM, MovementFlowTM, anelles... Sempre descalça i seguint la filosofia Barefoot és a dir, treballant i respectant la funcionalitat dels peus.

Sóc positiva, proactiva i resolutiva. M’apassiona la muntanya, estar a l’aire lliure, moure’m, explorar i descobrir coses noves. Però, sobretot, m’agrada tot allò que em fa somriure.

Fomulari QUISOM
VOLS-CONEIXER-COM-CUIDAR-TE-DUNA-MANERA-

Tens dolors musculars? Estàs embarassada i vols un acompanyament professional?

Et sents estressada o tens la sensació de que et falta l'aire? O simplement, vols trobar-te millor?

Omple el formulari, explica’ns què és el que et passa i buscarem el millor tractament per a tu.

cercles trans.png
bottom of page