top of page
PER-LA-DONA-linia-V.png

Sabies que un sòl pelvià sa i fort ajuda a prevenir pèrdues d’orina, de femta i de gasos? O també a alleugerir els dolors menstruals?

Sabies que el plaer sexual, la libido i la lubricació vaginal estan directament relacionats amb la salut del teu sòl pelvià?

No ignoris ni normalitzis cap d’aquests símptomes!

A Origen tenim la solució per a la prevenció i recuperació física, emocional i sexual durant les diferents etapes maduratives de la vida d’una dona.

PREEMBARÀS.jpg

Estàs pensant en quedar-te embarassada

Una revisió prèvia a l’embaràs, permet valorar que hi hagi una bona mobilitat de les estructures abdominals, viscerals i pèlviques que es veuen alterades durant l’evolució de l’embaràs. Des de la fisioteràpia i l’osteopatia recomanem fer una valoració preconcepcional per tal d’una posta apunt abans de l’embaràs.

EMBARAS.jpg

Ja estàs embarassada

Un sòl pelvià sa i fort durant l’embaràs, reduirà la possibilitat de tenir un part instrumentalitzat, de patir incontinència urinària en postpart o bé tenir la musculatura preparada per a que la diàstasi abdominal fisiològica durant l’embaràs tingui una perfecta recuperació en postpart. A més, et donarem tècniques per a la gestió del dolor així com consells posturals per al treball de dilatació i part.

Tiny Feet_edited.jpg

Has donat a llum

Tant si has tingut un part vaginal com si ha estat mitjançant una cesària, és molt recomanable fer una valoració postpart després de la quarantena. L’objectiu serà restablir la funció dels òrgans pèlvics mitjançant tècniques manuals i exercicis.

dolor SP.jpg

O tens algun d'aquests símptomes

  • Necessites tenir un lavabo aprop quan surts de casa.

  • Notes una sensació de pes a la teva vagina, sobretot al final del dia o bé quan has fet un esforç físic o surts a caminar per la muntanya

  • Notes que s’escapen unes gotes quan estàs jugant amb els teus fills en un “jumping” o rius amb ells.

  • Tens dolor a la penetració que mai n’has parlat amb ningú.

  • No arribes mai a l’orgasme i ho has normalitzat.

  • Tens dolor durant el dia abans de la regla i/o els dos després que hagi començat.

  • Pateixes d’endometriosis

  • Estàs entrant en la menopausa i ho portes fatal aquest canvi hormonal.

  • Vas restreta i tens mal d’esquena a repetició.

  • Has tingut una intervenció quirúrgica abdominal, ginecològica, urològica o coloproctològica.

Quines-tecniques-fem-servir-en-una-sessió-de-sol-pelvia.png
shutterstock_662509717_edited.jpg

Treballem en un ambient càlid i íntim per a que et sentis còmoda en tot moment. Després d’una valoració, establirem un diagnòstic funcional per a personalitzar el teu tractament.

A Origen sempre treballem respectant el llindar de dolor de cadascuna de vosaltres.

Utilitzem des de tècniques manuals (massatge, estiraments, treball visceral…), conscienciació mitjançant explicacions sobre la respiració, pautes d’hàbits saludables que poden millorar el teu sistema urinari i defecatori així com exercicis per a la millora de la força muscular (exercicis funcionals, tronc, etc.). En alguns casos en podem ajudar amb l’electroteràpia, boles xineses, vibradors o l’acupuntura.

comida sana

Acompanyament nutricional i PNIc

Durant aquestes sessions podrem revisar en profunditat els diferents símptomes, malestars o millores que vulguis treballar. Indagar en els diferents sistemes de cos implicats en els teus objectius, com s’estan comunicant i quins missatges estan emetent. Detectar els mecanismes disfuncionals o que no estan al seu millor rendiment i que poden estar darrera dels teus símptomes.

Mujer embarazada, en, sofá

Servei de doula

Sessions individuals on escoltem les necessitats de cada dona o família aportant informació i acompanyament físic i emocional en l’etapa de preconcepció, embaràs, part i postpart.
Estàs vivint un moment únic, et mereixes viure’l sostinguda i acompanyada.

Cocinar en casa

Planificació de cuina

i àpats

Connectes amb la sensació de persona saturada de pensar en que menjar i com organitzar el temps, els ingredients i les eines de casa per tenir una nevera plena d’opcions ràpides i gustoses?

 

Aquest és el teu servei! Festa a la cuina!

Terapia de Masajes

Pressoteràpia

La pressoteràpia és un mètode terapèutic utilitzat en diferents disciplines com la fisioteràpia o la medicina estètica, pel drenatge i la reducció dels edemes venosos i limfàtics. 

Al aplicar la pressoteràpia, s’estimula el sistema limfàtic provocant el seu drenatge. Això permet eliminar tots els líquids, toxines i grasses acumulades a l’organisme. Et sentiràs més lleugera i menys cansada!

VOLS-COMENÇAR-A-CUIDAR-LA-TEVA-PART-MÉS-FEMENINA.png

Posa't en contacte amb nosaltres i juntes trobarem la solució

Tens algun dubte?​ Visita les nostres FAQS o posa't en contacte amb nosaltres.

bottom of page