top of page
GRUPS-DIRIGITS-LINIA-V.png
Yoga Pose_edited.jpg

Ioga terapèutic

Horari:

Dimarts  de 10:00 a 11:00h

Dijous de 15:30 a 16:30h

Impartit per la Núria Vendrell

És una forma de practicar ioga tenint en compta la singularitat de cada persona, partint de la disciplina del Hatha Yoga i seguint el principi de la unió entre cos i ment. S’anomena terapèutic per que amb la pràctica constant aconsegueixes alleugerir certes dolències a través de la millora postural, l’alineació corporal, així com la presa de consciència.

Encara que es treballi en grup, la pràctica és molt individualitzada per poder adaptar cada persona al seu nivell, sent indiferent l’edat o si ha practicat mai ioga o no. El ioga terapèutic ajuda a millorar els hàbits posturals i a entendre millor el propi cos, guanyant elasticitat, agilitat i capacitat respiratòria, fent-nos connectar al mateix temps amb nosaltres mateixos i reduint l’estrès físic i mental.

Baby's Hand_edited.jpg

Grups de criança

Horari:

Dimecres de 17:00 a 18:00h

Impartit per la Cristina Jimenez

Un espai amorós on trobar-te amb altres mares i nadons, compartint vivències, fent comunitat i sentint-te sostinguda en el postpart i la criança, resolent dubtes, obtenint informació i assessoria amb l’alletament. No estàs sola, t’estem esperant.

Pregnancy Yoga_edited.jpg

Ioga embaràs i acompanyament a la maternitat

Horari:

Dimecres de 10:00 a 11:30h

Dimecres de 18:00 a 19:30h

Impartit per la Cristina Jimenez

Espai grupal on compartir la teva experiència amb altres mares i fer comunitat, on obtenir informació i eines per arribar al part tranquil.la, segura i amb confiança, on sentir-te acompanyada, guiada, escoltada i sostinguda en aquesta experiència transformadora de la maternitat. A més a més, connectarem amb el cos, per gaudir de la seva transformació i preparar-lo pel moment del part, a través de la respiració, el moviment, el ioga i la veu.
Acabarem amb un relax final, per enfortir el vincle amb el teu nadó i gaudir d’aquest moment vital.

AEnB2UqDcxFb48peb9T7EZsPzUpa0zmKcCwxl14H

Ioga per nens

Pròximament...

Practicing Yoga with Babies_edited_edite

Ioga amb nadons

Horari:

Dimecres de 11:30 a 12:30h

Impartit per la Cristina Jimenez

Un espai on reconnectar amb el teu cos després del part, on compartir amb
altres mares i a la vegada gaudir d’aquesta estona conjuntament amb el teu
nadó, reforçant el vostre vincle.

moviment natural_edited.jpg

Moviment natural

Horari:

Dimarts de 17:30 a 18:30h

Divendres de 9:30 a 10:30h

Impartit per l'Ainhoa Navarrete

Gatejar, arrossegar-se, acotar-se, aixecar-se, jugar, caminar, aixecar pes, llençar, atrapar, saltar, escalar, estar atentes a la respiració...

Tot són moviments naturals, són moviments que respecten la nostra estructura corporal i la nostra naturalesa primigènia.

Amb la filosofia del moviment natural incorpores i integres el moviment a la teva vida, a la teva quotidianitat, i guanyes mobilitat, força, resistència, consciència corporal, control motor, etc. És a dir, et posaràs en forma sense que aquest sigui l’objectiu.

VOLS-MES-INFORMACIO.png

Posa't en contacte amb nosaltres.

bottom of page