top of page
PER-L-ADULT-linia-V.png

Sovint pots patir dolors físics que per molt que tractis no acaben marxant o sempre tornen: mal a l’esquena, tensió cervical, una punxada al genoll cada cop que surts a córrer, etc. Moltes vegades un desequilibri postural mantingut fa que una part del cos tingui més to del normal i genera dolor. Si no es soluciona aquest desequilibri postural, el dolor no acabarà marxant mai. Per això és molt important descobrir d’on prové aquesta dolència i posar-hi remei.

D’aquesta manera, a Origen aconseguim reeducar el cos i fer marxar aquests dolors que pateixes des de fa temps i dels que no ets capaç d’alliberar-te’n, tot fent prevenció per evitar que tornin, i millorant així l’estat de salut i la vitalitat.

Back%20Pain_edited.jpg
Aquestes-sessions-son-per-tu-si-2000.png

Tens dolors musculars, tendinosos o articulars repetitius: lumbar, cervical, genolls, peus...

Vols aprendre a tenir una bona postura i autoconeixement del cos.

Pateixes mal de cap, migranyes, o et mareges quan et poses dret.

Et sents tens, nerviós, pateixes estrès o ansietat, et costa relaxar-te, o no dorms bé.

Sents un "click" quan obres o tanques la boca, et fa mal la mandíbula o apretes les dents per la nit.

T'agradaria millorar el rendiment esportiu i prevenir lesions.

Tens trastorns digestius com malestar, acidesa, reflux, inflor i pesadesa, gasos, restrenyiment, etc.

Simplement creus que ha arribat el moment de mimar-te, cuidar-te i trobar-te millor.

Quines-tecniques-fem-servir-en-una-sessió-per-adults.png

Tenint en compte l’estat general de la persona, els malestars i els símptomes que presenta, es fa un estudi i una valoració global per esbrinar la causa que ha desencadenat aquell dolor a l’espatlla, aquella cremor que puja per la gola després de menjar o els marejos en despertar.

A cada sessió les tècniques manuals variaran en funció de cada pacient. Així doncs, s’aplicaran les tècniques més adients en cada situació, buscant sempre el màxim benefici.

A més a més, a Origen complementem el tractament amb suplements nutricionals, consells dietètics o d’hàbits saludables, i exercicis o recomanacions pel dia a dia, si s’escau.

comida sana

Acompanyament nutricional i PNIc

Durant aquestes sessions podrem revisar en profunditat els diferents símptomes, malestars o millores que vulguis treballar. Indagar en els diferents sistemes de cos implicats en els teus objectius, com s’estan comunicant i quins missatges estan emetent. Detectar els mecanismes disfuncionals o que no estan al seu millor rendiment i que poden estar darrera dels teus símptomes.

Cocinar en casa

Planificació de cuina

i àpats

Connectes amb la sensació de persona saturada de pensar en que menjar i com organitzar el temps, els ingredients i les eines de casa per tenir una nevera plena d’opcions ràpides i gustoses?

 

Aquest és el teu servei! Festa a la cuina!

VOLS-CONEIXER-COM-CUIDAR-TE-DUNA-MANERA-DIFERENT.png

Posa't en contacte amb nosaltres i junts trobarem la solució

Tens algun dubte?​ Visita les nostres FAQS o posa't en contacte amb nosaltres.

bottom of page