top of page
FISIOTERPIA-PEDIA-BUSQUET-200.png

Quan ens assabentem que portem dins una nova vida, ens passem 9 mesos preparant-nos tant físicament com emocionalment, intentant tenir-ho tot apunt per a l’arribada del nou membre de la família.

Sovint passa desapercebuda la prova física del dia del naixement tant per la mare com pel nadó. Si tot el procés del part ha anat correctament tots dos tenen el potencial natural de recuperar-se. El nadó, amb l’ajuda de l’alletament, la pràctica de pell amb pell dels pares i totes les cures de les primeres setmanes, s’haurà pogut recuperar.

El que sí que pot passar és que, malgrat totes les bones atencions i intencions, dins la panxa de la mare el nadó ha pogut estar en posicions forçades per manca d’espai, posicionament massa baix o de natges, embaràs múltiple, etc. O bé, un naixement de vegades es complica i es requereix instrumentalització amb fòrceps, espàtules o una cesària. En aquests casos, el bebè ha pogut patir forces de compressió o tracció molt més fortes provocant tensions.

A Origen, després de conèixer com ha sigut l’embaràs, naixement i primeres setmanes de vida, busquem les possibles causes de totes aquestes disfuncions tractant-les amb maniobres de relaxació indolores, eficaces i sense perill.

Indicacions
  • Problemes per a dormir

  • Plors persistents

  • Otitis de repetició

  • Problemes digestius (còlics, restrenyiment, reflux gastroesofàgic…)

  • Bebès que estan molt neguitosos

  • Bebès que es corben enrere

També es pot fer una valoració del nadó, nen o nena encara que no hi hagi cap símptoma aparent per assegurar-se que tot es desenvolupa correctament.

fisioterapia-pediatria-bebe-2
fisioterapia-pediatria-bebe-origen-3
Com és una sessió de fisioteràpia pediàtrica?

Després que el pare o la mare ens expliquin què és el que li passa al seu fill/a i d’observar-lo/a, fem una exploració del nadó. Valorem i tractem les tensions que anem trobant seguint sempre les cadenes musculars designades per Leopold Busquet, fisioterapeuta-osteòpata creador del Mètode. 

Aquestes sessions són importants pel nadó ja que l’ajudaran a ser capaç de realitzar moviments en total llibertat i créixer en harmonia. A Origen t’acompanyarem en totes les etapes del desenvolupament motor del nadó (girar-se, quatre potes, el gateig, les primeres passes, etc…) perquè aconsegueixi progressar plenament i en equilibri.  

La durada de les sessions sol ser de 45 min però dependrà de la necessitat de cada nen.

El teu fill/a té alguns d'aquests símptomes o
simplement vols que li fem un seguiment durant el seu creixement ?​ 

Posa't en contacte amb nosaltres i us acompanyarem en el seu desenvolupament.

fisioterapia-pediatria-child-origen

Tens algun dubte?​ Visita les nostres FAQS o posa't en contacte amb nosaltres.

bottom of page