top of page
FISIOTERAPIA-CADENES-MUSC-ADULTS-200.png

El tractament de fisioteràpia mitjançant el Mètode de Cadenes Fisiològiques de Busquet és un mètode de reputació a França i Bèlgica que tracta les disfuncions del cos mitjançant la teràpia manual, estiraments i autopostures.

Leopold Busquet, fisioterapeuta-osteòpata creador del mètode, va descobrir que cada múscul del cos té unes fibres de continuïtat o fàscies que permeten l’enllaç dels uns amb els altres. Així doncs, és important no tractar només un múscul que està contracturat sinó que hem de treballar i alliberar tota la seva cadena muscular per acabar amb la causa del dolor.

Indicacions
  • Mals d’esquena

  • Dolors musculars

  • Tendinitis de repetició

  • Problemes digestius (restrenyiment, hèrnia de hiat, abombament abdominal)

  • Alguns problemes ginecològics (dismenorrea, amenorrea, dificultat per quedar-se embarassada, entre d’altres)

  • Mals de cap

metodo-busquet-cadenas-origen
fisioterapia-busquet-origen
Com és una sessió de cadenes musculars?

A Origen, tractem de forma personalitzada tant a la gent d’avançada edat, com a la dona embarassada, a les mares, a les persones sedentàries o als esportistes d’elit amb aquest mètode. D’una manera senzilla, suau i global, tractem als pacients mitjançant tècniques de teràpia manual i estiraments, eliminant el màxim de tensions i compensacions que són la causa de la majoria dels dolors i desgast. A mesura que el cos va millorant amb les sessions, proposarem un sol exercici a fer a casa, combinant una autopostura i respiració per a mantenir els beneficis obtinguts amb les sessions.  La durada de la sessió és de 45 minuts però pot variar segons la necessitat del pacient.

Tens alguns d'aquests símptomes i
no trobes solució ?​ 

Posa't en contacte amb nosaltres i junts buscarem el millor tractament per tu.

fisioterapia-estiramiento-busquet-origen

Tens algun dubte?​ Visita les nostres FAQS o posa't en contacte amb nosaltres.

bottom of page