top of page
OSTEOPATIA.png

L’osteopatia és una teràpia natural i manual, holística i integral. Es basa en l’anatomia i la fisiologia de l’ésser humà, en uns coneixements específics del funcionament de l’organisme, del comportament de cada teixit, múscul, os, víscera o nervi, i de com intervenen tots aquests teixits en l’aparició de malalties, disfuncions o desequilibris.

L’objectiu de l’osteopatia és reharmonitzar i reequilibrar els diferents sistemes del cos humà integrant-los tots en una sola teràpia. I els tracta facilitant els mecanismes inherents d’autoregulació i d’autocuració de l’organisme permetent que el cos recuperi i aconsegueixi la normalització de les funcions alterades.

Indicacions
  • Mal d’esquena: dolor cervical, ciàtiques, lumbàlgia, etc.

  • Dolors musculars i articulars

  • Mal de cap, migranyes

  • Dolor mecànic durant l’embaràs

  • Trastorns digestius: acidesa, reflux, inflor, gasos, restrenyiment, etc.

  • Dolors menstruals

osteopatia-manipulacion-lumbar-origen-2
osteopatia-postura-pelvis-origen-3
Com és una sessió d'osteopatia?

Tenint en compte l’estat general de la persona, els malestars i els símptomes que presenta, es fa un estudi i una valoració global per esbrinar la causa que ha desencadenat aquell dolor a l’espatlla, aquella cremor que puja per la gola després de menjar o els marejos en despertar.

A cada sessió les tècniques manuals variaran en funció de cada pacient. Així doncs, hi poden tenir accés des de bebès fins a persones grans, dones embarassades, esportistes, etc. S’aplicaran les tècniques més adients en cada situació, buscant sempre el màxim benefici. Poden ser tècniques funcionals i suaus, manipulacions directes a alta velocitat, maniobres viscerals, tècniques mio-fascials i cranials. A més a més, a Origen complementem el tractament amb suplements nutricionals, consells dietètics i d’hàbits saludables si s’escau.

Tens alguns d'aquests símptomes i
no trobes solució ?​ 

Posa't en contacte amb nosaltres i junts buscarem el millor tractament per tu.

osteopatia-visceral-origen-4

Tens algun dubte?​ Visita les nostres FAQS o posa't en contacte amb nosaltres.

bottom of page