top of page
ACUPUNTURA-I-MTC-200.png

L’Acupuntura és una teràpia ancestral basada en la Medicina Tradicional Xinesa, utilitzada des de fa milers d’anys als països orientals per a posar fi, acompanyar o pal·liar certes patologies, dolors o inflamacions. 

El cos, segons aquesta medicina, està format per un seguit de meridians o fluxos d’energia que permeten un equilibri tant físic com mental. Degut a l’estrès, l'ansietat, una mala alimentació o l’entrada de fred al cos, entre altres causes, aquests meridians poden estar bloquejats a nivell d’un o diferents punts, provocant estats patològics a repetició com refredats, sinusitis, mals de cap, dolors musculars generalitzats, entre d’altres. Gràcies a l’acupuntura, acompanyem el cos a desbloquejar aquests fluxes d’energia tornant a harmonitzar els meridians, augmentant l’energia defensiva i, per tant, reduint i eliminant els símptomes.

Indicacions
  • Dolors musculars i articulars (lumbàlgies, cervicàlgies, epicondilitis, sindrome canal carpià, tendinitis, artrosi, acompanyament patologies cròniques com la fibromiàlgia)

  • Problemes ginecològics (dismenorrea, amenorrea, dificultat per quedar-se embarassada, entre d’altres)

  • Cefalees de repetició

  • Sinusitis de repetició

  • Problemes digestius (restrenyiment, diarrea, abombament abdominal, dolor d’estòmac)

  • Insomni

  • Estrès o ansietat

  • Acompanyament per a deixar addiccions

  • Acompanyament durant un embaràs simptomatològic

acupuntura-manos-origen
acupuntura-ventosas-espalda-origen
Com és una sessió d'acupuntura?

Amb l’ajuda d’agulles molt fines desbloquejem els punts dels meridians afectats, tornant de nou a la circulació harmoniosa del Qi o energia.

A més a més, utilitzem, si s’escau, la tècnica de ventoses i moxibustió. Les ventoses ens ajuden a augmentar el flux sanguini i millorar l’oxigenació muscular en casos de contractures a repetició. I la moxibustió, mitjançant l’escalfor d’un bastonet d’artemisa, ens permetrà reforçar l’energia vital així com tractar patologies inflamatòries com l’artrosi o lumbàlgies, entre d’altres.​

A Origen, utilitzem aquestes eines de forma complementària a les sessions de fisioteràpia i osteopatia.

Tens alguns d'aquests símptomes i
no trobes solució ?​ 

Posa't en contacte amb nosaltres i junts buscarem el millor tractament per tu.

acupuntura-meridiano-origen

Tens algun dubte?​ Visita les nostres FAQS o posa't en contacte amb nosaltres.

bottom of page